Readsoft: Order
2012-01-11

"Nordamerikanskt statligt företag automatiserar sin fakturahantering genom avtal med ReadSoft värt 2,1 MSEK

Den USA-baserade organisationen har valt ReadSofts SAP®-certifierade lösning för automatisk fakturahantering för att effektivisera sin fakturahanteringsprocess samt för att skapa bättre dokumenthantering i hela företaget. Ordern är värd 2,1 MSEK och tecknades under det fjärde kvartalet 2011.

Det statliga företaget hade problem med en decentraliserad fakturahantering utspridd på fyra platser och ville därför förenkla sin fakturahanteringsprocess genom att eliminera stora volymer pappersfakturor samt dålig hantering, insyn och kontroll av dessa. Organisationen sökte därför efter en automatisk fakturahanteringslösning som kan integreras i deras SAP-system och som därutöver stödjer olika skanningsalternativ samt fler dokumenttyper än fakturor.

Kunden ansåg att ReadSofts stora antal framgångsrika referenser från liknande installationer tillsammans med ReadSoft-lösningens flexibilitet och SAP-certifiering var avgörande faktorer och bedömde därför ReadSoft som den leverantör som bäst kunde hantera deras högt uppsatta processhanteringskrav. Rekommendationer och framgångsrika användarreferenser från ReadSofts kunder i Nordamerika bevisade ytterligare för kunden de fördelar och den kvantifierbara avkastning som ReadSofts lösning skapar. Med ReadSofts lösning helt integrerad i företagets SAP-system, ser kunden nu fram emot en mer effektiv fakturahanteringsprocess med bättre insyn och kontroll.

-Gång på gång ser vi hur betungande manuella och decentraliserade fakturahanteringsprocesser påverkar organisationers effektivitet, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft.
-Vi ser fram emot att samarbeta med denna organisation för att ge dem en mer centraliserad och effektiv fakturahanteringsprocess som möjliggör större flexibilitet och kostnadskontroll, avslutar Per Åkerberg.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka