Capilon: Ny strategisk order!
2011-11-10

"MJP Waterjets tar ny strategisk order i Sydafrika

MJP Waterjets har tagit en order på vattenjetaggregat till kund i Sydafrika. Utrustningen skall användas på båtar med applikationen ”Supply and Crew Vessels” för oljeindustrin. Ordersumman är drygt 800 000 € och leveranserna skall ske under 2012.”

MJP Waterjets bryter med denna order in på ett nytt strategiskt marknadssegment inom oljeindustrin.
- Vi ser här goda framtida utvecklingsmöjligheter inom ett segment med höga krav på kvalitet och tillförlitlighet säger Hans Andersson, VD MJP Waterjets.
MJP Waterjets har sammantaget en god orderstock för leveranser under perioden 2012-2013.

MJP Waterjets i Österbybruk är den snabbast växande globala leverantören av vattenjetaggregat. Bolaget utvecklar, marknadsför och levererar skräddarsydda, högeffektiva och slitstarka vattenjetaggregat. Aggregaten är teknikledande med en verkningsgrad som ger möjlighet till högre hastigheter, lägre bränsleförbrukning och lägre livstidskostnad. MJP Waterjets levererar aggregat till myndighetsbåtar som kustbevaknings-, patrull-, landstignings-, och tullbåtar samt till servicefartyg, lyxyachter och snabbgående passagerarfärjor. Företaget grundades 1986 och har levererat över 800 vattenjetaggregat som är i drift runt om i världen."
 
« Tillbaka