Readsoft: Ny order
2011-07-08

"ReadSoft tecknar avtal värt 2,8 MSEK med nordamerikanskt företag inom flygindustrin

Ett av världens största privata företag för produkter och tjänster inom flygindustrin har valt automatisk fakturahantering från ReadSoft. Avtalet är värt 2,8 MSEK och tecknades under andra kvartalet 2011.

Kunden med bas i Nordamerika är en världsledande aktör vad gäller tillverkning och utveckling inom flygindustrin. ReadSoft valdes på grund av dess gedigna erfarenhet och för att ReadSofts lösning kunde matcha kundens behov av finansiell processautomation av idag samt på lång sikt.

Enligt oberoende analytiker är potentialen för kostnadsbesparingar vid automatisering av fakturahantering väldigt stor och kan spara mångmiljonbelopp per år för ett stort företag. Manuell hantering av fakturor är ofta dyrt, besvärligt och tidskrävande. Med ReadSofts lösning hanteras dessa processer automatiskt, med minimal mänsklig inblandning. Data från fakturorna inhämtas från en eller flera platser och tolkas automatiskt oavsett pappers eller elektroniskt format, för att sedan matchas mot eventuella inköpsorders, distribueras vidare, och skickas för attest via ett elektroniskt arbetsflöde.

-Vi ser fram emot att få arbeta med detta teknikinriktade företag på ett sätt som hjälper dem att uppnå sina affärsmål, säger Jan Andersson, ReadSofts VD och koncernchef.
-Jag är övertygad om att vårt team i Nordamerika kommer att se till att leverera ytterligare ett framgångsrikt projekt för automatiskt fakturahantering på denna viktiga marknad för ReadSoft, avslutar Jan Andersson.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."

 
« Tillbaka