Capilon: Ny stororder!
2011-07-12

"Scanacon erhåller betydande order från Kina

Scanacon AB har via sitt dotterbolag Scanacon Asia Ltd. fått en order på ett syrakontrollsystem från Jiuquan Iron & Steel (JISCO) baserade i Jiayuguan, Gansu Provinsen, Kina. Ordervärdet är cirka 700 000 Euro.

Scanacon kommer leverera ett system för syraåtervinning och syrafiltrering komplett med installation, idrifttagning och reservdelar. Systemet kommer levereras i slutet på 2011 och tas i drift i mitten av 2012.

Köparen JISCO är västra Kinas största tillverkare av rostfritt stål och en av Scanacons största kunder i Kina. Två kompletta syrakontrollsystem såldes till dem 2004 för deras första produktionslinjer och 2010 såldes en SA70 syraanalysator.

- Ordern till JISCO är ännu en bekräftelse på att Scanacons teknologi är i världsklass säger Benny Ström, VD för Scanacon.

Scanacon är ett världsledande miljöteknikföretag inom syrahantering i metallbearbetningsindustrin. Scanacon utvecklar och marknadsför en bred portfölj av produkter och tjänster inom analys och dosering, cirkulation, filtrering och slamborttagning, syraåtervinning och syra-metallseparation samt spillvattenrening. Scanacons produkterbjudande erbjuder optimerad styrning av syrahanteringsprocessen. Scanacon erbjuder kunder en ökad produktivitet, besparingar, ökad kvalitet och en förbättrad miljöpåverkan.

Scanacon med huvudkontor i Sollentuna har försäljnings- och servicekontor i Hong Kong och Shanghai, Kina samt Hartville, USA. Scanacon är ett affärsområde i det publika private equity-företaget Capilon, listat på NASDAQ OMX First North. För mer information om Scanacon besök gärna www.scanacon.com"
 
« Tillbaka