Readsoft: Nya order
2011-06-30

"ReadSoft levererar effektivitet och besparingar till livsmedelsindustrin i Australien

ReadSoft bedriver ett nära samarbete med livsmedelsindustrin för att tillföra värden genom att automatisera fakturaprocessen och öka effektiviteten. Ett antal stora projekt, i Australien, för automatisk fakturahantering för SAP-system har ökat värdet på ReadSofts orderportfölj med mer än 6,2 MSEK. Avtalen slöts under andra kvartalet 2011.

ReadSofts SAP-certifierade lösning för att automatisera fakturahantering har visat sig synnerligen väl anpassad till större företag. De senaste orderna, tillsammans med ett flertal andra, håller på att göra ReadSoft känt som den ledande leverantören av lösningar för automatiserade dokumentprocesser i Australien.

ReadSoft vann affärerna efter en noggrann utvärdering av ett antal leverantörer. Kundernas huvudsakliga skäl för att välja ReadSoft var: en snabbare process, bättre överblick och kontroll av var i processen varje faktura befinner sig, samt en effektivare hantering av felaktiga eller tveksamma fakturor.

ReadSofts marknadsledande ställning, i kombination med lösningarnas effektiva och sömlösa integration inuti SAP, samt med en meritlista av tusentals referenser över hela världen vägde mycket tungt i kundernas beslutsprocess. ReadSoft erbjuder också ytterligare automatisering av dokumentdrivna processer för servicecenters (shared services) såsom rekvisition (som underlag till inköpsorder), underhåll och tillägg i Master Data, korrigering av bokförda poster, och mycket annat.

-ReadSofts lösningar klarar av att hantera millioner fakturor i flera länder och ERP-miljöer” säger Jan Andersson, VD och koncernchef för ReadSoft.
-Inom SAP-segmentet ligger ReadSoft i framkant, vilket har spelat en stor roll när de här företagen valt leverantör. Jag är säker på att vi kommer att hjälpa dem förbättra sina rutiner för fakturahantering så att de kan bli mer effektiva."


 
« Tillbaka