Readsoft: Större order
2011-03-30

"ReadSoft tecknar faktura- och dokumenthanteringsavtal med världsledande BPO-företag värt 4,6 MSEK

Ett världsledande BPO-företag (Business Process Outsourcing) har tecknat ett avtal med ReadSoft, som initialt är värt 4,6 MSEK, för att få hjälp med att skapa en mer effektiv faktura- och dokumenthanteringsprocess. ReadSofts programvara för dokumentautomation kommer att implementeras i Europa via ett datacenter i Storbritannien. Avtalet tecknades under första kvartalet 2011.

Företaget, en erkänt ledande global leverantör av kundfokuserade tekniska lösningar och med en stort fokus på företags sociala ansvar, skapade en affärsplan för automatisk dokumenthantering i Storbritannien där man definierade grundläggande krav med hjälp av ReadSoft. Det övergripande avtalet omfattar flera delar av ReadSofts erbjudande såsom inköps- och betalningshantering, samt HR-dokumentprocesser och arbetsflöden.

Med tusentals referenser över hela världen är ReadSoft en pionjär, vad gäller automatisk dokumenthantering, som kontinuerligt bidrar med marknadsledande teknisk innovation. Kunden, som är världsledande inom BPO, imponerades av ReadSofts lösning och gedigna affärsapproach och valde därför att investera i ReadSofts automatiska faktura- och dokumenthanteringslösning.

-Som en globalt ledande leverantör av automatisk dokumenthantering har ReadSoft vunnit denna upphandling i hård konkurrens med andra aktörer, säger Jan Andersson, VD och koncernchef för ReadSoft. Vi introducerar den senaste tekniken för automatisk fakturahantering och lösningar för bästa praxis för denna kunds europeiska verksamhet. Vi är glada för möjligheten att hjälpa detta företag att nå framgång för sin vision, avslutar Jan Andersson."


 
« Tillbaka