Readsoft: Ytterligare en order!
2011-04-08

"Ledande multinationellt energiföretag investerar 3,1 MSEK i ReadSofts lösningar för automatisk fakturahantering

Det multinationella olje- och gasbolaget, en befintlig kund till ReadSoft, har valt att förlänga och utöka sin investering i ReadSofts SAP-certifierade lösning för automatisk fakturahantering. Utökningen görs för automatiskt kunna processa ytterligare hundratusentals fakturor per år. Avtalet är värt 3,1 MSEK och tecknades under första kvartalet 2011.

Kunden, en viktig aktör i varje aspekt av petroleum- och kemiindustrin, är verksam i mer än 100 länder. Företaget skördar, som existerande kund, redan frukterna av ReadSofts automatiska fakturahanteringslösning. Sammantaget har kunden, efter att de började använda ReadSofts lösning, upplevt förbättrade produktivitets-, effektivitets- och kundservicenivåer vad gäller deras fakturahanteringsprocess. ReadSofts lösning integreras sömlöst med kundens befintliga SAP-system, vilket gör att teknologin är lätt att ta till sig för den befintliga SAP-användaren.

Enligt oberoende analytiker, är besparingspotentialen väldigt stor när man använder automatisk fakturahantering, och kan spara miljontals dollar per år för ett stort företag. Manuellt arbete, och tid, som används för att hantera fakturor är ofta dyrbar och omständigt för företagen. Med ReadSofts lösning utförs dessa processer automatiskt med minimal personalhantering. Fakturor läses automatiskt och samlas på ett och samma ställe när de anländer från olika platser. Fakturorna matchas sedan mot inköpsorderna, distribueras och skickas för godkännande med hjälp av det automatiserade arbetsflödet.

-Vi har förmånen att samarbeta med detta multinationella företag på ett sådant sätt som hjälper dem att uppnå sina affärsmål, säger Jan Andersson, VD och koncernchef för ReadSoft.
-Utökningar av avtal med våra befintliga kunder visar att våra lösningar skapar ett stort mervärde för deras organisationer, och vi är övertygade om att dem, med våra lösningars och kompetenta teams hjälp, kommer att ha fortsatt framgång i deras projekt, avslutar Jan Andersson."


 
« Tillbaka