Capilon: Dotterbolag satsar på fördubblad tillväxttakt!
2010-12-21

"Kvarnmon Hydraulics satsar på fördubblad tillväxttakt under 2011
Helsingborg, Sverige

Kvarnmon Hydraulics i Hudiksvall tecknar avtal med två nya distributörer av hydraultankar i Norden. De två nya distributörerna kommer att under 2011 marknadsföra Kvarnmon Hydraulics produktsortiment av hydraultankar, inklusive nyligen lanserad rostfri ramtank i standardformat och en mindre ramtank i lackerat och rostfritt utförande.

Omsättningen i Kvarnmon Hydraulics har ökat med ca 35 % under 2010, jämfört med fjolåret och företaget har utökat försäljningsorganisationen för att bearbeta den europeiska marknaden för hydraultankar.

– Kvarnmon Hydraulics har attraherat ett antal nya distributörer och kunder under året och målsättningen är att fördubbla tillväxttakten och öka omsättningen av hydraultankar med ca 70 % under 2011, säger Kvarnmon Hydraulics VD, Mikael Perman.

Kvarnmon Hydraulics i Hudiksvall utvecklar och marknadsför högkvalitativa hydraultankar för mobilhydraulikapplikationer till maskinbyggarkunder i transport-, bygg- och verkstadsindustrin. Kvarnmon Hydraulics är en del av den svenska industrigruppen TermoRegulator i Motala, inkluderande TermoRegulator och eC ErgoTronic. TermoRegulator, som tillverkar Kvarnmon Hydraulics hydraultankar, ägs av det publika riskkapitalbolaget Capilon, listat på NASDAQ OMX First North. För mer information om Kvarnmon Hydraulics besök gärna www.kvarnmon.se"

 
« Tillbaka