Consilium: Stororder!
2010-09-20

"Consilium erhåller automationsorder om 45 MSEK

Consilium Automation har erhållit order att leverera automationssystem till en tankterminal i Fujairah, Förenade Arabemiraten. Ordervärdet uppgår till 45 MSEK.

Installationen omfattar design, installation, test, och driftsättning av elektriska installationer, instrumentering och kontrollsystem till en tankterminal i Fujairah, Förenade Arabemiraten. Systemet inkluderar strömförsörjning, styr- och reglersystem, lagerhanteringssystem samt flödeshantering för terminalen.

Ordern till Consilium kommer från det italienska engineeringbolaget Exterran Belleli. Vopak är slutkund och ägare till tankterminalen. Detta är fas 6 i utbyggnaden av denna tankterminal. Consilium levererade automationssystem även till fas 5, och har levererat viss utrustning till tidigare utbyggnader.

– Den positiva orderingångstrenden för affärsområde Automation fortsätter. Vi stärker vår position på denna marknad och förväntar oss en betydande ökning av nettoomsättningen under de närmaste åren, säger Ove Hansson, vd för Consilium.

CONSILIUM AB (publ)"


 
« Tillbaka