Capilon: Offensiva satsningar!
2010-06-02

MJP Waterjets etablerar försäljningskontor i Singapore och utökad försäljningsorganisation

MJP Waterjets, den snabbast växande globala leverantören av vattenjetaggregat, etablerar ett nytt försäljningskontor i Singapore samt en ny och utökad försäljningsorganisation. Detta är i linje med MJP Waterjets strategi att stärka företagets närvaro på de snabbväxande asiatiska marknaderna, erbjuda service i världsklass och satsa på att bli den globala marknadsledaren.

Beslutet om att öppna ett nytt försäljningskontor i Singapore togs redan under hösten 2008, men det är först nu det etableras, i samband med en ny och utökad försäljningsorganisation.

– MJP Waterjets är mitt uppe i en stark tillväxt- och utvecklingsfas och försäljningskontoret i Singapore stärker vårt fokus på att bygga kundrelationer runtom i världen. Med etablering av Singaporekontoret och den nya, utökade försäljningsorganisationen satsar vi nu på att bli nummer 1 på marknaden, säger MJP Waterjets VD, Hans Andersson.

MJP Waterjets nya och utökade försäljningsorganisation, som leds av Nils Morén, inkluderar anställning av Jukka Kukkula som Manager för MJP Waterjets International i Singapore, Björn Hanberg som Vice President Sales och Mats Hermansson inom försäljning. Eftermarknadsorganisationen, med Niklas Widemark som Manager, förstärks också som ett resultat av MJP Waterjets växande kundbas och den ökade efterfrågan på eftermarknadstjänster och support. Exempel på eftermarknadstjänster inkluderar utökad försäkringsperiod, serviceavtal och uppgraderingar av vattenjetaggregat.

– Vi har över 700 vattenjetaggregat i drift runtom i världen och vi kommer att kontinuerligt förbättra vårt arbete för att tillfredsställa den ökade efterfrågan. Målet är att kunden alltid ska vara nöjd med vårt arbete, säger MJP Waterjets VD, Hans Andersson.

MJP Waterjets utvecklar, marknadsför och levererar skräddarsydda, högeffektiva och slitstarka vattenjetaggregat. MJP Waterjets är teknikledare och är den snabbast växande globala leverantören av vattenjetaggregat. MJP Waterjets erbjuder vattenjetaggregat med en verkningsgrad som ger möjlighet till högre hastighet och lägre bränsleförbrukning. MJP Waterjets levererar vattenjetaggregat till myndighetsbåtar som kustbevaknings-, patrull-, landstignings- och tullbåtar, samt servicefartyg, lyxyachter och snabbgående passagerarfärjor. Totalt har över 20 länder valt vattenjetaggregat från MJP Waterjets för sina myndighetsbåtar.

MJP Waterjets är en del av den svenska industrigruppen Österby Marine, inkluderande Österby Gjuteri och Alcopropeller. Österby Marine ägs av det publika riskkapitalbolaget Capilon, inriktat på industriella investeringar. För mer information om MJP Waterjets besök gärna www.mjp.se"
 
« Tillbaka