SeaNet: Ytterligare sju (7) fartyg!
2010-04-29

"Det italienska rederiet SNAV väljer Seanets GSM-tjänst

Seanet Maritime Communications AB (publ), noterat på First North, har tecknat avtal med det italienska rederiet SNAV Collegamenti Marittimi om leverans av mobiltelefoni-tjänster ombord på sju (7) av rederiets fartyg.

Avtalet med SNAV löper under sextio (60) månader fram till våren 2015 och omfattar leverans av Seanets GSM-tjänst och Internettjänster. Fartygen har årligen över 1,2 miljoner passagerare på rutter mellan Italien, Sicilien och Korsika samt mellan Italien och Kroatien. Samtliga fartyg skall installeras under våren 2010 och kommer att generera trafik redan till högsäsongen 2010.

SNAV är ett av de större rederierna i Italien med en mycket modern flotta. Rederiet erbjuder passagerare snabba och effektiva resor i Medelhavet året runt, med tillfälle för både avkoppling och besök i de högkvalitativa restaurangerna ombord. SNAV är ett systerföretag till MSC Cruises, ett av världens största kryssningsrederier.

- Avtalet med SNAV befäster ytterligare vår starka ställning på den Italienska marknaden, vilket bekräftar Seanets förmåga att konkurrera på hårt konkurrensutsatta marknader, säger Klas Lundgren, vice VD för Seanet."
 
« Tillbaka