SeaNet: Driftsätter mobilsystem på två kryssningsskepp
2009-05-12

Seanet driftsätter mobilsystem på de två kryssingsskeppen M/S Funchal och M/S Arion

Seanet, Seanet Maritime Communications AB (publ), listat på First North, har driftsatt mobilsystem ombord på kryssningsskeppen M/S Funchal och M/S Arion. Dessa kryssningsfartyg ägs och drivs av rederiet Classic International Cruises.
Lanseringen av GSM-tjänsten ger passagerare och besättning ombord på fartygen möjlighet att nyttja sin vanliga mobiltelefon ute till havs, där inte landbaserade mobiltelefoner ger täckning.

M/S Funchal har plats för 475 passagerare. Fartyget har skapat en ny kryssnings-tradition i Sverige med avgångar direkt från Göteborg och med alla dagsprogram anpassade för svenska resenärer. M/S Funchal seglar den närmaste tiden till Amsterdam, olika destinationer i Skottland, Norges Fjordar, Island samt Nordkap.

M/S Arion är ett yacht-liknande kryssningsskepp med kapacitet för 376 passa-gerare. Som M/S Funchal har skeppet alla tänkbara bekvämligheter ombord som medger en fantastisk kryssningsupplevelse. För närvarande erbjuder fartyget kryssningar i Adriatiska havet med stopp i bl. a. Dubrovnik i Kroatien."

 
« Tillbaka