SeaNet: Ytterligare fyra fartyg!
2009-03-09

"Seanet tillhandahåller mobila teletjänster till grekiska färjebolaget Endeavor Lines

Seanet Maritime Communications AB, noterat på Nasdaq OMX First North, har tecknat ett avtal med det grekiska rederiet Endeavor Lines om en komplett mobil telekommunikationslösning för fyra fartyg som trafikerar Adriatiska havet.

Seanet skall leverera en komplett kommunikationslösning för GSM och WiFi till Endeavor Lines fartyg M/S Ionian Queen, M/S Erotokritos T, M/S Elli T och M/S Princess T, som trafikerar linjen mellan Patras i Grekland och Brindisi i Italien.

Seanet installerar och driver mobiltelefoni samt bredband ombord på färjor, kryssnings- och handelsfartyg. C-Cell är Seanets fartygsanpassade, småskaliga GSM-miljö ombord på fartyg, som ger passagerare möjlighet att använda sina vanliga mobiltelefoner. C-Spot är Seanets Wi-Fi-tjänst, som ger passagerare Internet-café och trådlös access för bärbara datorer, med tillgång till Internet via satellit på fartygen.

- Kommunikationsverktygen GSM och WiFi, som Seanet tillhandahåller, kommer att ge oss större kundnöjdhet och tillåta oss som rederi att bli mer effektiva i vårt arbete ombord, säger George Yannoulatos, Endeavor Lines.

- Avtalet bekräftar Seanets genombrott i den grekiska sjöfartsmarknaden och vi är glada att ha fått förtroendet från Endeavor Lines, säger Klas Lundgren, VD för Seanet.

Med fartygen M/S Ionian Queen, M/S Erotokritos T, M/S Elli T and M/S Princess T, har Seanet per 9 mars 32 avtal för kommunikationstjänster på fartyg, av vilka 15 är i drift. Seanet erhåller löpande trafikintäkter från driftsatta fartyg."

 
« Tillbaka