SeaNet: Ny driftsättning av fartyg!
2008-11-19

"Seanet driftsätter GSM på M/S Skania i Östersjön

Seanet, Seanet Maritime Communications AB (publ), listat på First North, har driftsatt GSM-kommunikationstjänsten på fartyget M/S Skania som opereras av det polska rederiet Unity Line Ltd.

Lansering av GSM-tjänsten ombord på fartyget ger passagerare och besättning möjlighet att nyttja sin vanliga GSM telefon till sjöss.

M/S Skania är en modern passagerar- och godsfärja med hög standard och servicenivå. Den togs i bruk av Unity Line 2008 och har kapacitet för 1 397 passagerare, 260 bilar och 50 lastbilar. Fartyget trafikerar linjen mellan Ystad i Sverige och Úwinoujúcie i Polen. Tillsammans med sitt systerfartyg M/S Polonia tar linjen 250 000 passagerare och 150 000 lastbilschaufförer varje år.

– Lanseringen av GSM på M/S Skania stärker ytterligare Seanets närvaro i Östersjöregionen, säger Klas Lundgren, VD för Seanet.

Totalt med fartyget Skania har Seanet per den 19 november 23 kontrakt på kommunikations-lösningar för fartyg varav 13 är i drift. Seanet erhåller löpande trafikintäkter från driftsatta fartyg."

 
« Tillbaka