SeaNet: Ännu en order!
2008-10-13

"Seanet erhåller ytterligare GSM- och bredbandsorder av Classic International Cruises

Seanet, Seanet Maritime Communications AB (publ), listat på First North, har tecknat ett avtal med Constellation Cruise Holdings S.A. om leverans av en komplett kommunikationslösning med GSM- och bredbandstjänster för kryssningsfartyget Arion. Fartyget trafikerar Medelhavet och Röda Havet.

Constellation Cruise Holdings S.A. är ägare till kryssningsfartyget Arion och företrädd av World Cruises som verkar i namnet Classic International Cruises. Fartyget Arion är ett kryssningsfartyg för 376 passagerare som trafikerar Medelhavet och Röda Havet.

Arion som totalrenoverades på 2000-talet, är ett fartyg som kombinerar den gamla sortens lyxkryssningsfartyg matchat med dagens krav på komfort och högsta kvalitet.

- Tack vare Seanet kommer våra passagerare att få möjlighet att ringa med sina mobiler och ansluta till internet. Att kunna kommunicera med GSM- och bredbandstjänster är mycket viktigt ombord, säger Emilios Potamianos på Classic International Cruises.

- Vi fick nyligen kontraktet att leverera våra tjänster och produkter till Great Warwicks fartyg Funchal. Nu har vi även fått kontrakt på ytterligare ett av deras fartyg, Arion, säger Klas Lundgren, VD för Seanet.

Totalt med fartyget Arion har Seanet per den 13 oktober 23 kontrakt på kommunikationslösningar för fartyg varav 12 är i drift. Seanet erhåller löpande trafikintäkter från driftsatta fartyg."

 
« Tillbaka