SeaNet: Beställning för ytterligare sex fartyg!
2008-09-16

Seanet erhåller beställning från polska Unity Line

Seanet, Seanet Maritime Communications AB (publ), listat på First North, har erhållit en beställning från det polska rederiet Unity Line Ltd. på GSM och Wifi kommunikationslösningar för sex fartyg som trafikerar Östersjön mellan Sverige och Polen.

Seanet skall leverera en komplett kommunikationslösning för GSM 1800 och Wi-Fi service till fartygen Skania, Polonia, Wolin, Gryf samt två nybyggnationer. Färjorna är så kallade PAX / RO fartyg som förutom gods tar upp till 1500 passagerare. 250 000 passagerare och 150 000 lastbilschaufförer reser med rederiet varje år.

- För ett modernt rederi är det viktigt att kunna erbjuda passagerare och kunder möjlighet att ringa och ansluta till internet ombord. Vi har valt Seanet som leverantör då de presenterat den för oss bästa lösningen som ger våra passagerare möjlighet att kommunicera till rimliga priser, säger Piotr Waszczenko, direktör på Unity Line Ltd.

Seanet installerar och driftsätter mobiltelefoni samt bredband ombord på färje-, kryssnings- och handelsfartyg. C-Cell är Seanets fartygsanpassade småskaliga GSM-miljö ombord på passagerarfartyg som ger passagerare möjlighet att använda sina vanliga mobiltelefoner ombord på fartyget. C-Spot är Seanets Wifi tjänst som ger passagerare Internet café och trådlös access för åtkomst med laptops av internet via satellit på fartygen.

- Beställningen från Unity Line innebär ett väsentligt genombrott på vår hemmamarknad i Östersjöregionen. Östersjön är tillsammans med Medelhavet två av våra absolut viktigaste och prioriterade marknader, säger Klas Lundgren, VD för Seanet."


 
« Tillbaka