Termo Holding: Ny fin order!
2007-10-25

"Termo Holding (publ): MJP tar order värd 5 MSEK i Asien

Termoregulator Holding AB (publ) (”Termo Holdings”) dotterbolag Österby Marine och dess affärsområde Marine Jet Power (”MJP”) tar order värd 5 MSEK till Asien för leverans av vattenjetprodukter till två snabbgående passagerarfärjor. Leveranserna beräknas att ske under 2008.

MJP utvecklar, tillverkar och marknadsför vattenjetaggregat för snabbgående passagerarfärjor, kustbevakningsbåtar och lyxyachter. MJP har teknikledande vattenjetprodukter med en verkningsgrad som ger möjlighet till högre hastighet och lägre bränsleförbrukning, vilket ger en effektiv och lång operationstid. MJP:s försäljning sker främst till Asien och Europa med kunder i Kina, Taiwan, Sydkorea, Spanien, Frankrike, Italien och Turkiet, m.fl. länder.

Österby Marine, med affärsområdena Österby Gjuteri, Marine Jet Power och Alcopropeller, är en leverantör av stålgjutgods i avancerade material och för vidareförädlade produkter till främst den marina branschen. Österby Marine-koncernen har 125 anställda (105 st i Österbybruk och 20 st i Örebro) och är ett helägt dotterbolag till Termo Holding."

 
« Tillbaka