Notebook Design noteras på Alternativa aktiemarknaden
2007-03-05

"Alternativa aktiemarknaden hälsar Notebook Design International AB och ECO-Boråstapeter AB välkomna till marknadsplatsen! Första handelsdag är onsdagen den 7 mars, då handelsperioden för mars inleds.

Vi organiserar idag handel i ca 30 onoterade företag med ett samlat marknadsvärde på drygt 5mdr. Antalet registrerade investerare uppgår till över 2000.

Sedan januari 2007 är Alternativa etablerat i Frankrike med motsvarande verksamhet under uppbyggnad.


Notebook Design International AB

Notebook designs affärsidé är att förvandla bärbara datorer till effektiva reklamverktyg genom att förse datorernas lock med kundens varumärke och grafiska profil.

Målet är att genom stark koncentration på stora tillverkare bli ledande inom ”notebook branding”. Strategin är att verka som en ”förädlare” av bärbara datorer och inte som en tillverkare. Notebook Design är helt leverantörsneutral och ”förädlar” såväl nya som befintliga datorer av de flesta fabrikat. Bolaget arbetar tillsammans med kundens datorleverantör och inte som dennes konkurrent.

Notebook Design har idag ca 170 aktieägare. Handelsposten är 5.000 aktier. Företagets finansiella information ges bedömningen Godkänd.

För mer information om bolaget besök www.notebookdesign.com. Finansiell information finns på www.alternativa.se.


ECO-Boråstapeter AB

ECO-Boråstapeter utvecklar, tillverkar och säljer tapeter med huvudsaklig inriktning på den nordiska marknaden och med fokus på färgfackhandeln. Företaget arbetar

med två självständiga varumärken; Ecotapeter och Boråstapeter. Ecotapeters profil kännetecknas av ungdomlig målgrupp och en djärvare design. Boråstapeter riktar

sig främst till familjen och erbjuder en mer klassisk design.

Eco-Boråstapeter har ca 140 anställda och ca 300 aktieägare. Handelsposten är 20 aktier. Företagets finansiella information ges bedömningen Godkänd.

För mer information besök www.ecobt.se. Finansiell information finns på www.alternativa.se.


Du är välkommen att ringa vid frågor eller funderingar kring Alternativa aktiemarknaden.

Vänliga hälsningar,

ALTERNATIVA AKTIEMARKNADEN

Kundtjänst"

 
« Tillbaka