Consilium - köprekommendation!
2006-12-10

Stockpicker är i söndagskvällens nummer mycket positiva till utvecklingen i Consilium. Trots justering för den nyligen genomförda emissionen sänks riktkursen med endast en (1) krona till 53 kr. Rekommendationen är KÖP.

Så här börjar analysen:
"Consiliums Q3 gav ett ännu bättre utfall än vi hade förväntat oss, och bolagets nyemission som stängde nyligen blev övertecknad. Nu närmar sig Consilium ett 2007 där resultatet har alla möjligheter att ta ett mycket kraftigt kliv uppåt för att sedan växa rejält även 2008. Vi ser anledning att höja förväntningarna en god bit."

Analysen avslutas så här:
"Många börsbolag har visat kraftiga förbättringar i flera år nu och får svårt att uppvisa riktigt anmärkningsvärda lyft de närmaste åren. Detta ser inte ut att bli fallet med Consilium. Vi ser fram emot ett par riktigt starka år för bolaget, och aktien kan mycket väl komma att röna extra uppskattning när det blir allt svårare att finna bolag där riktigt stora resultatlyft kan ske de närmaste åren. Att aktien har mer att ge råder det ingen tvekan om."

Rasmus Palmqvist
Placeringsansvarig
Sound Invest


 
« Tillbaka