Consilium - ny stor S-VDR-order!
2006-05-12

”Consiliums första större S-VDR order i Tyskland

Consiliums försäljningsbolag i Tyskland, Consilium GmbH, har fått en order att leverera 19 marina färdskrivare (S-VDR) till SCHLÜSSEL REEDEREI/HANSA MARE REDEREI i Bremen.

Schlüssel Reederei grundades 1950 och opererar 19 containerfartyg i storleksklasserna 1 000 TEU (Twentyfoot Equivalent Unit) till 4 000 TEU i internationel trafik.

– Efter att noggrant ha utvärderat flera leverantörer utifrån våra behov, valde vi Consilium och deras S-VDR eftersom de hade det mest heltäckande erbjudandet. Vi tittade inte bara efter det mest fördelaktiga priset utan erfarenhet, lokal projektledning, tekniska lösningar och möjligheten att erbjuda service och årliga inspektioner globalt var också viktiga faktorer, säger Kapten Valeriy Pushchin, Nautical Superintendent vid Schlüssel Reederei.

– Förutom det faktum att Consilium är en av de ledande aktörerna på marknaden för marina färdskrivare av typerna VDR och S-VDR så är det vår långa erfarenhet samt det faktum att vi kan erbjuda närhet till kunden i alla avseenden såsom installation, teknisk support, projektering och service som gör att kunderna väljer oss som leverantör, kommenterar Svenn Lorentzen, chef för Consilium GmbH.

– Vi är glada över att än en gång konstatera att Consilium valts som bästa leverantör i en utvärdering och att faktorer som erfarenhet, teknik och servicekapacitet ger oss nya affärer. Glädjande också att kunna konstatera att vår satsning på marknaden för marina färdskrivare bär ytterligare frukt, avslutar Ove Hansson, vd och koncernchef för Consilium AB.

Stockholm 2006-05-12

CONSILIUM AB (publ)” 
« Tillbaka