iZafe: Dosell-nyheter
2024-02-23

"iZafe Group lanserar Dosell version 3.0 och flyttar produktionen

iZafe Group AB ("iZafe Group") meddelar med glädje lanseringen av Dosell version 3.0, den senaste upplagan av vår revolutionerande läkemedelsrobot, designad för att optimera medicinhanteringen för användare över hela världen. I samband med denna lansering har iZafe Group även initierat en strategisk flytt av sin produktion till Centraleuropa för att kunna skala upp produktionstakten till större volymer och förkorta leveranssträckorna till befintliga partners.

Den första produktionsserien om 1 000 stycken Dosell version 3.0 har framgångsrikt genomförts och levererats för den nederländska marknaden, vilket markerar startpunkten för denna nya och förbättrade versionen. Med bland annat en kraftfullare processor och utökad minneskapacitet möjliggör Dosell version 3.0 nu en enhetlig mjukvaruplattform oberoende av geografisk plats eller design på dospåsen. Detta innebär en betydande förbättring från tidigare versioner som krävde omfattande anpassningar för varje enskilt land och dospåstyp. Dessutom introducerar den nya versionen av Dosell 3.0 flera avancerade funktioner, inklusive tal och utökade uppkopplingsalternativ, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen och tillgängligheten.

"Lanseringen av Dosell version 3.0 är en viktig milstolpe för oss. De nya komponenterna i denna version möjliggör inte bara en högre och bättre prestanda för befintliga funktioner utan öppnar även upp för ett brett spektrum av nya och innovativa funktioner i framtiden. Allt detta, utan att signifikant påverka produktionskostnaden, tack vare de framsteg som skett på komponentmarknaden sedan Dosells första version utvecklades." Säger Anders Segerström, VD iZafe Group.

Denna strategiska satsning på innovation och produktutveckling, tillsammans med flytten av produktionen till Centraleuropa, positionerar iZafe Group i framkant av medicinteknologiska lösningar. Med Dosell version 3.0 kan iZafe Group nu erbjuda en ännu mer tillförlitlig och effektiv lösning för medicinhantering, vilket underlättar för användare över hela världen att ta rätt medicin i rätt tid."
 
« Tillbaka