Consilium: Nya stororder!
2016-10-31

"Consilium Fire safety & Automation har erhållit order på kompletta brandskyddssystem till gaskraftverk i Oman och Jordanien från EPC-bolaget SEPCO 3. Det totala ordervärdet är 38 MSEK.

Ovannämnda orders kommer från det kinesiska EPC-bolaget Shandong Electric Power Construction Company No. 3 (SEPCO 3). Ordern i Oman är för brandskydd av ett nybyggt ”combined cycle” gaskraftverk med en kapacitet på 1.450 MW, och omfattar brandsläckningssystem samt brand och gasdetektion och alarm. Ägaren är Oman Power and Water Procurement Company SAOC. Ordern i Jordanien är för brandskydd av en utbyggnad med 75 MW av ett befintligt ”combined cycle” gaskraftverk, och omfattar brandsläckningssystem samt brand- och gasdetektion och alarm. Ägaren är SAMRA Electric Power Company i Jordanien.
Consilium har två affärsområden. Båda har huvudfokus på brandsäkerhets-produkter, -system, -tjänster och -lösningar, för nischmarknader med höga säkerhetskrav och höga skyddsvärden.
Consilium Fire safety & Automation är en ledande leverantör av kompletta systemlösningar för brandsäkerhet, med huvudfokus på olje- och gasindustrin och kraftindustrin.
Consilium Marine & Safety är en ledande leverantör av rök-, gas-, och flam-detektion och alarmsystem, med huvudfokus på fartyg, tåg & tunnelbanor, byggnader med högt värde, och olje- & gas-industrin."
 
« Tillbaka