Readsoft: Större order
2014-03-19

"ReadSoft tecknar avtal värt 5,8 MSEK med ledande europeisk leverantör av kontorsmaterial

ReadSoft har tecknat ett avtal, värt 5,8 MSEK, med en ledande leverantör av kontorsmateriel och tillhörande tjänster. Kunden har valt att gå från flera olika affärssystem till en servicecenterlösning där man kommer att använda ett SAP-system som hanterar företagets alla fakturor. Affären omfattar licenser, support- och underhåll samt tjänster och undertecknades under det första kvartalet 2014.

Kunden erbjuder helhetslösningar till datortillverkare, distributörer, kontorsleverantörer samt till privatkunder. Företaget är marknadsledande inom sin bransch i Europa och omsätter mer än 1 miljard EUR och har det mest omfattande utbudet av produkter och tjänster på den europeiska marknaden.

Kunden beslutade, efter en omorganisation, att samla företagets alla fakturahanteringsprocesser vid ett servicecenter där de kommer att använda en SAP-lösning. Kunden valde ReadSofts lösning tack vare att den är helt integrerad i SAP, samt ReadSofts flexibilitet att kunna anpassa lösningen till företagets nya organisationsstruktur. ReadSoft har ett specialiserat team för globala projekt, vilket gör kundernas utrullningsprocess smidigare och snabbare, samt förenklar hanteringen av support och underhåll. Dessa faktorer var viktiga i kundens beslut och utvärderingsprocess.

-Jag är mycket glad att vi kan hjälpa denna marknadsledare med deras strukturerade flytt till en servicecentermiljö, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Det här visar också hur stark vår integrerade SAP-lösning är samt på vår förmåga att leverera en snabb och effektivitetsförbättrande implementeringsprocess till våra kunder. Vår marknadsledande lösning för automatisk fakturahantering är väl beprövad och vi är glada att kunna hjälpa ytterligare ett företag att spara tid och pengar med sin fakturahantering. Vi ser fram emot ett nära samarbete med kunden för att hjälpa dem att uppnå sina processhanteringsmål, avslutar Åkerberg.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka