Readsoft: Ny order!
2013-12-23

"ReadSoft tecknar avtal värt 2,1 MSEK med ledande bryggeri i Nordamerika angående automatisk fakturahantering

ReadSoft har tecknat ett avtal med ett ledande bryggeri i Nordamerika som vill effektivisera sin fakturahanteringsprocess. ReadSoft kommer att leverera sin SAP®-certifierade lösning för automatisk fakturahantering i en affär värd 2,1 MSEK. Avtalet undertecknades under det fjärde kvartalet 2013.

Kunden beslutade sig för att skapa en gemensam SAP-miljö inom koncernen samt för att implementera en automatisk fakturahanteringslösning. På så vis reducerar företaget sina kostnader och får en betydligt bättre översyn av sin fakturahantering. Det var mycket viktigt för kunden att den automationslösning som man valde var helt integrerad i SAP.

Kunden valde ReadSoft efter en grundlig analys av marknaden. Det som avgjorde till ReadSofts fördel var ReadSofts goda rykte och bevisade framgång med automationslösningar för SAP-system över hela världen. Genom att välja ReadSofts lösning för automatisk fakturahantering kommer kunden att uppnå sina mål om bättre kontroll över sin fakturahanteringsprocess samt få en mer kostnadseffektiv finansiell verksamhet.

-Fler och fler organisationer inser hur automationslösningar avsevärt kan förbättra deras resultat. Vi är glada över att få hjälpa denna kund att uppnå betydande effektivitetsvinster vid sin fakturahanterings-avdelning, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka