Readsoft: Viktigt avtal
2013-11-07

"ReadSoft tecknar avtal med offentlig myndighet i Storbritannien angående molntjänster

ReadSoft, en ledande global leverantör av applikationer för att automatisera affärsprocesser, har tecknat ett avtal (ett s.k. G-Cloud-kontrakt) med UK Government Procurement Service (GPS) om att leverera sin molntjänst, ReadSoft Online, till offentliga organisationer. Statliga brittiska organisationer som kommer att använda ReadSoft Online för att automatisera sin fakturahanteringsprocess blir effektivare, förbättrar sin verksamhet och kommer att göra snabbare besparingar som kan användas för att bättre stödja andra delar av den offentliga verksamheten.

Offentliga organisationer som snabbt vill flytta sina komplexa eller decentraliserade finansiella processer till molnet får med ReadSoft Online en fristående lösning som inte kräver någon hårdvara, programvaruinstallationer, något underhåll eller några uppgraderingar. ReadSoft Online är en molnbaserad ”Software-as-a-Service (SaaS)-lösning som automatiserar hela fakturahanteringsprocessen för kostnadsmedvetna och effektivitetssökande offentliga organisationer som vill ha en beprövad, fullt skalbar och användarvänlig lösning för att automatisera sin fakturahantering.

-ReadSoft har en lång historia av att hjälpa lokala myndigheter och offentlig hälsovård att förbättra sina pappers- och elektroniska processer genom automatisering, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Via detta ’G-Cloud-avtal’ kan vi leverera nya effektivitetsvinster och fördelar till finansavdelningar så att de kan fokusera på att leverera offentliga tjänster i stället för att fastna i långsamma och kostsamma manuella fakturaprocesser, avslutar Åkerberg.

Den brittiska statens ”Cloud first”-policy hjälper offentliga organisationer att få tillgång till IT-baserade molntjänster från kontrakterade leverantörer såsom ReadSoft, för att på så vis förbättra sin effektivitet och leverans. G-Cloud-avtalen hjälper till att undvika risker och uppmuntrar en strukturerad och robust översyn av verksamheten, samt stödjer re-designs och inte nedläggningar, säkerställer att viktiga tjänster skyddas samtidigt som de totala kostnaderna reduceras för skattebetalarna."
 
« Tillbaka