Readsoft: Order
2013-10-02

"ReadSoft effektiviserar det tyska BPO-företaget Troppers verksamhet via avtal värt 3,5 MSEK

ReadSoft Tyskland har tecknat ett 5-års avtal med Tropper Data Service AG som är en ledande Business Process Outsourcing (BPO)-företag. Affären, som är värd 3,5 MSEK, tecknades under det tredje kvartalet 2013 och omfattar licenser, underhåll och tjänster.

Tropper är en ledande tysk leverantör inom området för data- och dokumenthantering. Med över 300 anställda på fem orter, erbjuder bolaget heltäckande tjänster inom management, informations- och dokumenthantering. Tropper hanterar miljontals dokument varje år för företag från många olika branscher och sektorer.

Tropper har som en del av sin infrastrukturkonsolidering beslutat att använda ReadSoft XBOUND som sin centrala plattform för att hantera stora volymer inkommande data och dokument. XBOUND tillhandahåller en säker och skalbar central plattform med maximal flexibilitet i en miljö med stora volymer, inklusive ReadSoft OCR och capture (datafångst) components. Tropper valde ReadSofts lösning tack vare dess höga automationskapacitet och flexibilitet, samt dess realtidsöversikt över alla processer och servicenivåavtal.

-Vi måste försäkra oss om att vi varje dag kan leverera en säker, kvalitativ och punktlig leverans för upp till 100 olika kundprojekt. Med XBOUND kan vi garantera detta och det var därför som vi valde ReadSoft som leverantör, säger Andreas Tropper, VD för Tropper Data Service AG.

-Avtalet med Tropper visar ännu en gång hur vår XBOUND-lösning kan spela en betydande roll i framgången för BPO-företag, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Vår lösning ger en skalbar, effektiv och flexibel produktionsplattform så att BPO-företagen snabbt kan anpassa sig till förändrade marknadsbehov. Det är glädjande att kunna hjälpa denna kund att leverera en snabb, pålitlig och noggrann service till sina kunder, och vi ser fram emot att arbeta med dem under de kommande åren, avslutar Per Åkerberg."
 
« Tillbaka