Readsoft: Ny större order
2013-09-09

"ReadSoft tecknar XBOUND-avtal värt 5,4 MSEK med statlig finansiell myndighet i Tyskland

ReadSoft Tyskland har tecknat ett avtal med en regional statlig finansiell myndighet som väljer att investerar i ReadSofts produkt XBOUND. Affären är värd 5,4 MSEK och tecknades under det tredje kvartalet 2013. Affären omfattar licenser, underhåll, support och hårdvara.

Kunden, som sysselsätter mer än 2000 personer, har köpt ReadSofts XBOUND Scan Client samt hårdvara (IBML-Scanners) för en mailroomlösning där stora mängder inkommande data kommer att hanteras. Myndigheten insåg att deras manuella processer för klassificering, sortering och kontroll av sjukförsäkringsersättningar bidrog till en tydlig ineffektivitet i deras verksamhet. För att kunna göra betydande besparingar valde kunden att investera i ReadSofts lösning som kan digitalisera och automatisera deras olika processer och därmed öka effektiviteten avsevärt.

I kundens utvärderingsprocess fann de att ReadSofts expertis att processhantera stora volymer dokument i kombination med ReadSofts ledande dokumenthanteringslösningar för försäkringsbranschen avgörande i deras val av leverantör. Därutöver ansågs XBOUNDs specialiserade moduler, som möjliggör att man kan skräddarsy lösningen utifrån kundens specifika behov, samt produktens förmåga att tillhandahålla gränssnitt till olika kringsystem som mycket positivt.

-Vi är väldigt nöjda med att vår ledande kunskap och teknologi inom dokumenthantering av stora volymer har hjälpt oss att nå denna överenskommelse. Detta visar återigen varför myndigheter och många stora och multinationella organisationer finner ReadSoft och våra lösningar mycket viktiga i deras framgång genom att spara dem tid och pengar med effektiva processer, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef på ReadSoft- Vi ser fram emot att hjälpa dem att förbättra sin verksamhet och nå nya framgångar, avslutar Per Åkerberg.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka