Readsoft: Stororder!
2013-09-06

"ReadSoft tecknar stort XBOUND-avtal värt 15,6 MSEK med ett ledande tyskt Business Process Outsourcing-företag

ReadSoft Tyskland har tecknat ett betydande avtal med ett ledande Business Process Outsourcing (BPO) företag med fokus på försäkringsmarknaden i Tyskland. Affären är värd 15,6 MSEK och tecknades under det tredje kvartalet 2013. Affären omfattar licenser, underhåll och support.

Kunden arbetar med stora försäkringsbolag på den tyska marknaden och har köpt ReadSofts XBOUND mailroomlösning för att automatisera hanteringen av inkommande information. För vissa av sina kunder kunde BPO-företaget tidigare enbart automatisera hanteringen av olika formulär. För att råda bot på detta och för att kunna bli mer flexibla och effektiva letade kunden efter en mailroomlösning som automatiskt kan ta emot, klassificera, validera och indexera all inkommande information. Därtill ville kunden skapa en snabbare och mer direkt distribuering av den hanterade informationen för att på så vis få en effektivare processhantering för sina kunder. Kunden letade även efter en flerkanalig lösning (multi-channel) för att hantera papper, fax och e-post.

Efter en omfattande utvärdering valde kunden ReadSoft för sin expertis inom flerkanalig processautomation samt för de stora fördelarna med XBOUNDs processmodulering och databasarkitektur. I sin beslutsprocess fann kunden det mycket positivt att XBOUND möjliggör användning av olika teknologier för att bearbeta dokument, tillsammans med förmågan att snabbt skapa nya processer utan ytterligare programmering.

-Denna betydande affär visar hur vår lösning för BPO- och försäkringsbolag kan förbättra deras verksamhet, vilket gör ReadSoft till en attraktiv affärspartner med världsledande lösningar, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Vår flexibla lösning är utformad för att hjälpa våra kunder, i detta fall ett stort BPO-företag specialiserat på försäkringsprocesser, att göra betydande effektivitetsvinster och kostnadsbesparingar. Vi ser fram emot att hjälpa dem att bli effektivare och mer framgångsrika, avslutar Per Åkerberg.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka