Readsoft: Större order!
2013-03-18

"Ledande malaysiskt konsumenttjänsteföretag väljer automatisk fakturahantering från ReadSoft i ett avtal värt 5,5 MSEK

ReadSoft Asia ska leverera en automatisk fakturahanteringslösning till ett ledande malaysiskt konsumenttjänsteföretag. Affären är värd 5,5 MSEK och omfattar licenser, implementering, support och underhåll. Avtalet tecknades under det första kvartalet 2013.

Kunden kommer att använda ReadSofts produkt PROCESS DIRECTOR för automatisk fakturahantering i sitt servicecenter (shared service center) som supporterar bolagets malaysiska verksamhet. ReadSoft var företagets första val att automatisera sin fakturahantering på grund av ReadSofts helt integrerade lösning i SAP. ReadSoft har en lång erfarenhet och stor kompetens att arbeta med flertalet servicecenter i regionen.

ReadSofts imponerande meritlista med hundratals globala implementeringar i SAP var en avgörande faktor i kundens urvalsprocess av leverantör för att standardisera deras fakturahanteringsverksamhet. Genom att automatisera sin fakturahantering, helt integrerat i SAP, ser företaget fram emot kortare hanteringstider samt förbättrad insyn och kontroll över sina fakturor.

-Det faktum att detta framstående företag valde ReadSoft är ännu ett bevis på vår styrka att hjälpa organisationer att förbättra sin fakturahanteringsverksamhet. Vi har återigen visat att vi är det ledande alternativet i branschen, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka