Readsoft: Ny (större) order
2013-01-04

"ReadSoft tecknar avtal värt 7,5 MSEK med medicinteknikbolag

ReadSoft North America har tecknat ett avtal med ett globalt medicinteknikföretag. ReadSoft kommer att leverera sin SAP®-certifierade fakturahanteringslösning PROCESS DIRECTOR i en affär värd 7,5 MSEK. Affären undertecknades i det fjärde kvartalet 2012.

Kunden letade efter en lösning som helt skulle kunna integreras i deras existerande SAP-system för att på så vis effektivisera sin fakturahanteringsverksamhet vid sina servicecenter (Shared Service Center) i Europa, Asien och USA. Kunden ska standardisera sin globala fakturahanteringsverksamhet och ansåg att ReadSofts omfattande meritlista av hundratals globala installationer i SAP-miljöer var en av de avgörande faktorerna i deras beslut. Genom att helt integrera och automatisera sin fakturahantering i SAP kommer kunden att kunna minska fakturahanteringstiden, samt förbättra insynen och kontrollen över sina fakturor.

- Detta företag valde ReadSoft eftersom de insåg behovet av att automatisera sina processer för att få en snabbare, smidigare och mer kostnadseffektiv verksamhet, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Vi ser fram emot att spela en viktig roll för detta ledande internationella företags framgång genom att hjälpa dem att spara tid och pengar med effektivare processer i deras SAP-system, avslutar Per Åkerberg.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka