Readsoft: Ytterligare en order
2013-01-02

"Ledande asiatiskt konglomerat tecknar avtal värt 4,6 MSEK med ReadSoft för automatisk fakturahantering

ReadSoft Asia har tecknat ett avtal med ett ledande asiatiskt konglomerat. ReadSoft kommer att leverera en automatisk fakturahanteringslösning innehållande licenser, implementering, support och underhållsavtal. Avtalet är värt 4,6 MSEK och undertecknades under det fjärde kvartalet 2012.

Kunden, som hanterar miljontals fakturor varje år i sin internationella verksamhet, kommer att använda ReadSofts produkt PROCESS DIRECTOR för automatisk fakturahantering vid sitt servicecenter (Shared Service Center). ReadSoft var kundens förstahandsval att automatisera sin fakturahantering tack vare ReadSofts ledande position och PROCESS DIRECTORs fullständiga integration med SAP-systemet. ReadSoft har också lång erfarenhet och bred kompetens att arbeta med flertalet servicecenters i regionen.

Företaget avser att standardisera fakturahanteringen i flera länder. ReadSofts meritlista med hundratals globala implementeringar inom SAP-miljöer var en avgörande faktor i kundens val och företaget valde därför ReadSofts ledande produkter, lösningar och kompetens för att genomföra sitt fakturahanteringsinitiativ. Med en automatiserad fakturahantering, helt integrerad i SAP, räknar företaget med minskade handläggningstider, förbättrad insyn och ökad kontroll över sina fakturor.

- Sedan mer än 20 år har vi samarbetat med företag för att ersätta den pappersdrivna ineffektivitet med automatiserade rutiner och processer. På så vis hjälper vi kunderna att främja sin effektivitet och tillväxt inom fakturahanteringsavdelningen och vid servicecenters genom att tillåta dem att arbeta med större fakturavolymer samtidigt som de sänker sina kostnader, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft. Vi har återigen visat att vi är det ledande alternativet oavsett dokumentformat och sammansättning av fakturahanteringsprojekt, avslutar Per Åkerberg.

Som framgår av denna pressrelease, är ReadSofts motpart inte nämnd vid namn. Detta beror på att ReadSofts motpart har begärt att vara anonym."
 
« Tillbaka