Readsoft: Ny order
2012-07-10

"Ledande tillverkare av aromatiska produkter väljer ReadSoft som leverantör av automatisk fakturahantering genom avtal värt 3,7 MSEK

ReadSoft North America har ingått avtal med en branschledande tillverkare av smakämnen och dofter för att effektivisera deras fakturahantering med ReadSofts SAP®-certifierade lösning för automatisk fakturahantering. Affären är värd 3,7 MSEK och tecknades under det andra kvartalet 2012.

Den globala organisationen hade en resurskrävande fakturahanteringsprocess med dålig spårbarhet och insåg behovet av en innovativ lösning för automatisk fakturahantering som är helt integrerad i deras SAP-system. Kunden kommer från en bakgrund där deras inkommande fakturor knappas in för hand och där fler än 80 procent av fakturorna krävde matchning mot inköpsordrar. Bolagets mål var därför att eliminera sina manuella processer, få ökad insyn och kontroll, samt öka effektiviteten på sin fakturahanteringsverksamhet.

Efter att ha undersökt tillgängliga alternativ på marknaden valde företaget ReadSofts SAP®-certifierade lösning för automatisk fakturahantering framför konkurrerande lösningar. ReadSofts oöverträffade rykte med tusentals framgångsrika implementeringar i SAP-miljöer och en gedigen kompetens inom ReadSofts SAP-konsultverksamhet och utveckling var viktiga beslutsfaktorer. Genom att automatisera sin fakturahantering kommer bolaget att nå sina mål med minskade handläggningstider för fakturor samt förbättrad insyn och kontroll över sin fakturahanteringsprocess.

-Organisationen ifråga insåg vikten av att automatisera sina manuella fakturahanteringsprocesser för en mer kostnadseffektiv och effektiv verksamhet, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft.
-Vi ser fram emot att arbeta med dem i deras strävan mot fortsatta affärsframgångar genom att hjälpa dem att nå sina mål, avslutar Per Åkerberg."

 
« Tillbaka