Readsoft: Stororder!
2012-07-16

"Global bildelstillverkare tecknar avtal värt 9,8 MSEK med ReadSoft för automatisk fakturahantering

ReadSoft Tyskland har tecknat ett avtal med en ledande tillverkare av bildelar med huvudkontor i Tyskland. ReadSoft kommer att leverera en totallösning för automatisk fakturahantering med licenser, implementering, support och underhållsavtal. Det totala ordervärdet är 9,8 MSEK, vilket gör affären till en av ReadSofts större genom tiderna. Avtalet undertecknades under tredje kvartalet 2012.

Företaget, som hanterar miljontals fakturor varje år i sin internationella verksamhet, kommer att använda ReadSofts lösning PROCESS DIRECTOR for Accounts Payable, i kombination med tillägget EDI COCKPIT för inkommande elektroniska fakturor (EDI, Electronic Data Interchange). ReadSoft var företagets förstahandsval, på grund av dess ledande position och fullständiga integration med SAP-systemet. ReadSoft har också lång erfarenhet och bred kompetens inom bilindustrin, där en stor andel av fakturorna kommer in via EDI.

Företaget avser att standardisera fakturahanteringen i flera länder. Därför var också ReadSofts meritlista, med hundratals globala implementeringar inom SAP-miljöer, avgörande. Man valde helt enkelt ReadSoft, som den ledande leverantören, att genomföra sitt fakturahanteringsinitiativ. Med en automatiserad fakturahantering, helt integrerad i SAP, räknar företaget med minskade handläggningstider, förbättrad insyn och ökad kontroll över sina fakturor.

-Att detta framstående företag valde ReadSoft är ett bevis på vår styrka att hjälpa bilindustrin förbättra sin fakturahantering, säger Per Åkerberg, VD och koncernchef för ReadSoft.
-Vi har återigen visat att vi är det ledande alternativet för den här branschen, avslutar Per Åkerberg."
 
« Tillbaka